Bones siguen, fembasqueters!

Els partits jugats pels equips de l’escola municipal de bàsquet del FBC aquest passat cap de setmana van tenir els següents resultats:

  • L’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) va caure el dissabte de matí en casa, al pavelló Ricardo Tormo de Canals, front el CB Anna (32-60).
  • En terres de la Ribera, l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) guanyava al CB Alginet (37-53), retrobant-se amb la victòria.
  • Diumenge de vesprada, a la ciutat de l’esport de Xàtiva, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) perdia front un equip molt superior, com fou el NB Xàtiva. Fent un gran esforç i, encara al marcador, donant tot el que van poder. (97-31)
Aquest inici de setmana extrany, pel tancament del pavelló dilluns i dimarts, i amb entrenaments improvisats al poliesportiu… tornarà a la normalitat el dijous, amb els entrenaments dins de l’horari habitual.
Ja hi ha 6 clubs de bàsquet de la contornada que han confirmat la seva participació al II TORNEIG 3×3 i CONCURS DE TIR del 31 de maig, cosa que ens ompli d’orgull i entusiasme. Esta setmana hem penjat a Facebook i Twitter les normes i fulls d’inscripció, per a qui s’ho vullga descarregar i imprimir.
Res més, que no és poc i tampoc volem atabalar-vos.
Gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.