Acabant ja el penúltim mes de l’any i de cara un cap de setmana que es preveu gelat, aquestos seran els partits per als diferents equips del Fem Bàsquet Canals:

  • L’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) jugarà hui dijous a les 18:00 al pavelló Ricardo Tormo front al CB Manuel, partit aplaçat de la passada jornada.
  • El mateix equip BENJAMÍ jugarà el dissabte a les 10:00 al pavelló El Convent d’Alberic visitant al CD Misana.
  • Demà divendres de vesprada, a les 18:00 en la Ciutat de l’Esport de Xàtiva, l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) visitarà al NB Xàtiva.
  • El dissabte de vesprada, a les 18:00 al pavelló de Canals, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) rebrà al Bàsquet Alcàsser.
  • Ja diumenge i també al pavelló Ricardo Tormo, a les 10:00 jugarà l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) davant el CB Iris Contestano.
  • Enrere, l’equip CADET (Rodared-FBC) rebrà a l’Enguera Bàsket i així tancarà la jornada per als nostres equips.
Sort per a tots ells i a gaudir fent bàsquet!
El proper divendres a les 20:15h a la “Barraca” del parc Jaume I (en front de Correus) hi haurà -com cada mes- reunió de la Junta del FBC per tal de tractar temes d’actualitat i de cara a més endavant. Com sempre, qualsevol pare/mare (que tots són socis) que estiga interessat pot passar-se a plantar orella o/i participar. Esteu convidats.

Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es, o bé trobareu més informació als perfils de Facebook i Twitter. Gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.