Gala final de la tercera edició del TAEC de Toni Saurina

Serà este diumenge al Centre Cultural Calixte III

Este diumenge 2 de juliol, el Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà la gala final de la tercera edició del TAEC, el Taller d’Arts Escèniques, dirigit per Toni Saurina, que compta amb el recolzament i col·laboració de la regidoria de Cultura i la productora Creating Illusions. En rigorós directe, els participants cantaran, ballaran i interpretaran dos espectacles, una versió del musical de Disney “Into the Woods” i un club de la comèdia molt especial ja que intercalarà temes musicals. En aquest curs i degut a l’èxit d’inscripcions s’han mantingut els dos grups: un de xiquets i altre d’adults. Els alumnes, a més de molts canalins, provenen de localitats veïnes com l’Alcúdia de Crespins, Rafelguaraf o Xàtiva.

Les entrades anticipades estan a la venda en Ca Don José; en taquilla seran limitades.

Dos espectacles que de segur no deixaran indiferent a ningú, que traurà el millor de cada alumne de tot l’aprés durant el curs que tindrà, el més segur, una nova edició amb moltes novetats.

El TAEC compta amb la direcció de l’actor, cantant, ballarí i dramaturg Toni Saurina preparat en les arts escèniques en ciutats com València, Madrid i Nova York. Compta fins ara amb és de 1.500 representacions pels millors teatres d’Espanya en diverses produccions teatres i musicals de gran renom, a més de les seues esporàdiques aparicions televisives.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.