Gran afluència d’assistents de direfentes empreses i associacions en la reunió convocada per part del pacte territorial Costera Canal

• Esta reunió seguix el calendari d’actuacions del Pacte Territorial Costera-Canal en les que s’està duent a terme les posades en comú sobre el projecte en les poblacions adherides a les dos comarques.

Ahir 7 de juny, va tindre lloc en la Casa de La Cultura de Moixent, la reunió amb les empreses, associacions, col•lectius, empreses turístiques, vinícoles, de restauració i allotjament, entre altres, de La Font de la Figuera, Moixent i Vallada. Entre els assistents, prop de 30 entitats, es van exposar les línies generals que s’implementaran en matèria de turisme rural i territorial, tenint com referent en comú la casuística següent: obtindre iniciatives sostenibles, pensades i adaptades a les tendències del mercat, amb la consegüent divulgació per diferents vies.

Este projecte, que va obtindre una bona acceptació per part dels assistents, va plasmar la necessitat de tres pilars fonamentals: “fer territorio”, que es conega l’atractiu turístic de les dos comarques, no sols a nivell convencional, sinó com un objectiu que ens unisca com a territori, i que puga prosperar en marca pròpia interrelacionant-se entre sí.

Així mateix, des del Pacte Territorial Costera-Canal, es va brindar l’oportunitat a tots els assistents d’adherir-se al fòrum de participació que tindrà lloc a principis del mes de juliol per a conéixer l’evolució del projecte.

Donat que la reunió pretenia obtindre el feedback dels assistents, cal destacar la unanimitat de tots ells en tres aspectes: la creació de “marca” del territori, la possibilitat d’utilitzar fórmules cooperatives per a aquelles empreses més reduïdes i finalment, la necessitat de fer realitat en el temps la continuïtat d’este projecte..

Durant este mes de juny i tot el mes de juliol estan programades més visites territorials en les localitats de les dos comarques.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.