I Concurs de decoració de balcons i terrasses als carrers de l’Alcudia de Crespins

Som conscients que aquest any a causa de la pandèmia les festes nadalenques seran diferents, però malgrat aquesta situació des de la Regidoria de Promoció Econòmica volem animar a la població a crear un ambient festiu i nadalenc al poble i per això hem organitzat el I CONCURS DE DECORACIÓ NADALENCA DE BALCONS I TERRASSES

Les bases, així com la sol·licitud per a participar les pots trobar a www.lalcudiadecrespins.es/…/concurs-decoracio-nadalenca-bal… o al QR de la imatge.
També pots presentar la teua sol·licitud en el mateix ajuntament en horari d’atenció al públic de 10 a 14 hores i a través del correu electrònic: acrespins_adl@gva.es des de demà, 30 de novembre, fins a l’11 de desembre.

Els balcons hauran d’estar decorats des del 6 de desembre de 2020 fins al 8 de gener de 2021. La decoració, a banda de complir uns mínims, haurà de ser creativa, relacionada amb l’esperit nadalenc, i no pot fer menció de noms de marques ni empreses comercials.

S’atorgaran tres premis: 1r xec regal de 100€, 2n: xec regal de 75€, 3r: xec regal 50€. Així mateix, els primers 50 inscrits al concurs rebran un xec regal de 20€.

Cada xec regal només es podrà consumir en un únic establiment dels comerços adherits a la campanya de Nadal.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.