I Fira del Llibre a Canals

L’Ajuntament organitza la primera edició de la Fira del Llibre, que es durà a terme els dies 21 i 22 d’abril en la plaça del Pont del Riu.

Amb motiu de la celebració del dia del Llibre, Canals es convertirà en un espai cultural on es podran trobar, en horari de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30, parades amb llibres, música, productes artesanals, actuacions de xirimiters i tallers de cabuts, a més de les lectures al públic que prepara el Club de Lectura de Canals per al dissabte a les 19:00, i l’actuació infantil del Gran Jordiet, el diumenge a les 12:30.

Presents als estands es trobaràn llibreries de Canals i moltes altres de diferents poblacions que han sigut congregades amb la col·laboració de Llotja Cultural. Una floristeria també participarà en la Fira del Llibre obsequiant als consumidors amb roses, així com l’associació cultural La Pebrella, que també tindrà el seu propi estand.

Prèviament a la Fira del Llibre, el departament de normalisació Lingüística de l’Ajuntament també ha organisat un concurs per rets socials baix el hashtag #CanalsLligEnValencià. Este, que consistix en proposar una lectura en valencià, permaneixerà obert fins al dimecres 25 d’abril. El guanyador serà premiat amb el llibre que Vicent Andrés Estellés va dedicar a Canals i s’anunciarà el dijous a través de les rets socials de l’Ajuntament.

La I Fira del Llibre és una nova iniciativa de l’Ajuntament per a promoure la cultura i la lectura en llengua valenciana a Canals.

One Response to "I Fira del Llibre a Canals"

  1. Anónimo  15 de mayo de 2018

    Per favor, reviseu l’ortografia abans de publicar qualsevol cosa! Sobretot quan parleu del “departament de NORMALITZACIÓ Lingüística”, i de les “XARXES socials”.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.