III Torneig Contra el Racisme de La Costera

Reiniciem Canals, junt a les companyes i companys dels col·lectius de la Biblioteca Social Ricardo Sanz i del Gimnàs Social Street Warriors, i en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals, organitzem el III Torneig de futbet Contra el Racisme de La Costera. Aquest torneig de futbet solidari pretén aconseguir un doble objectiu.
– Per una banda, crear sinergies de relació i, perquè no, de treball, entre les diferents persones i col·lectius de la comarca, per lluitar contra la xacra del racisme i el feixisme aprofitant aquest esdeveniment esportiu i festiu.
– I en segon lloc, tractant-se d’un esdeveniment solidari, fer una recollida d’aliments no peribles per fer-los arribar a associacions que treballen amb persones refugiades.
El torneig no té com a objectiu principal la competició i que, per tant, tot i que els equips participants buscaran la victòria en els partits i en el torneig, els valors que prevalen són l’esportivitat i la companyonia per damunt de qualsevol altre.

El Torneig es disputarà el proper dissabte 28 de juliol, al poliesportiu municipal de Canals, des de les 9 del matí, fins a, aproximadament, les 9 de la nit.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.