IV edició de la carrera per muntanya Perimetrail Rett a la Serra Vernissa

Aquesta carrera, que se celebrarà diumenge 10 de març, comptarà amb al voltant d’uns 700 participants i és solidària amb l’Associació Espanyola del Síndrome de RETT

Xàtiva, 5 de març de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva i el Club d’Esport de Muntanya Trail Serra Vernissa, han presentat la IV Edició de la Perimetrail Rett a la Serra Vernissa. Una carrera per muntanya que es realitza a Xàtiva aquest diumenge dia 10 de març i que és solidària amb l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT i amb la xiqueta Ainhoa, que pateix aquesta estranya malaltia.

Per part de l’Ajuntament, Pedro Aldavero, regidor d’Esports, ha ficat en valor la finalitat d’aquesta carrera ja que, segons paraules d’Aldavero, «combina l’esport en un entorn privilegiat i amb una finalitat solidària». Per la seua banda, Salvador Hernández, president del Club d’Esport de Muntanya Trail Serra Vernissa ha afirmat que «amb aquesta quarta edició es consolida aquesta carrera i el seu caràcter benèfic, ajudant a persones com Ainhoa que pateixen infermetats estranyes». Vanessa López, membre de la junta organitzadora i mare de la xiqueta Ainhoa, ha acompanyat a Aldavero i Hernàndez en la presentació de la carrera i ha agraït el seu esforç i temps per intentar millorar la vida d’altres persones.

En aquesta IV edició s’esperen uns 700 participants entre les 4 modalitats que la componen. El club ha preparat una carrera de muntanya, la Trail, de 22km que donarà la seua eixida a les 8:45h. A continuació es donarà l’eixida a la carrera curta, l’Sprint, de 12km, que serà a les 9:30h. A les 10:00h tindrà lloc l’eixida dels prop de 300 marxadors, i a les 10:10h els participants de la III Canicross. Aquestes dues últimes proves recorreran un mateix circuit de 8km. L’arribada de totes les modalitats està prevista a partir de les 10:30h front l’Ajuntament de Xàtiva.

La prova ofereix a públic i participants un recorregut especial, amb uns paisatges de gran bellesa i espectacularitat, i de gran valor històric ja que transcorre per tota la Serra del Castell, El Calvari, La Penya Roja, La Solana, la Serra Vernissa, amb «la Creueta» i Vèrtex Geodèsic, la Penya Sant Dídac i Els Llomes Plans. A més recorrerà el barri antic, baixant des de la Porta del Socors, La Nevera, l’Ermita de Sant Josep, la Ardiaca, creuant El Mercat per a arribar a la Albereda on s’encontrarà la meta.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.