Ja està signada la resolució per a la licitació del Quiosc-bar del Parc Jaume I

 

El passat 24 de gener, per resolució de l’alcaldia-presidència, es va signar l’expedient per a l’atorgament d’una concessió demanial d’ocupació del quiosc-bar del Parc Jaume I. Una vegada es publique al Butlletí Oficial de la Província l’edicte de la licitació, s’obrirà el termini de presentació de candidatures per aconseguir la llicència.

El contracte, que no serà prorrogable, tindrà una durada de quatre anys que començaran a comptabilitzar-se des de la data en que es formalitze. El valor estimat del contracte ascendeix a 9.325,2€, quantia que cobreix els quatre anys. L’adjudicació serà per a la persona que més propose pagar a partir del preu base assenyalat.

Després de les oportunes obres dutes a terme, les instal·lacions existents del quiosc, ubicades al Parc Jaume I, tenen una superfície de 99,01m2 i compten amb un quiosc amb pèrgola equipat amb una barra, estants per emmagatzemar productes, una pica, instal·lació elèctrica i il·luminació exterior. A més, també es disposa d’una pèrgola que amplia la zona d’atenció als clients, un magatzem i serveis, un dels quals està adaptat a minusvàlids.

 

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.