El líder de Compromís destaca del seu mandat l’impuls de les àrees de Benestar i Promoció Econòmica.
Joan Carles Pérez es va despedir ahir de l’alcaldia de Canals després d’un ple extraordinari de 45 minuts en què va oficialitzar la seua renúncia al càrrec. Un pas protocol·lari escrit en el guió del pacte que Compromís va subscriure amb Gent de Canals (GdC) al començament de la legislatura. El traspàs de poders, però, no va ser complet. Perquè l’independent Ricardo Requena assumisca el testimoni i prenga possessió com a alcalde caldrà esperar al dijous.
Llegir mes al Levante

El fins ara alcalde de Canals, Joan Carles Pérez es va acomiadar ahir, després de dos anys, de l’alcaldia de Canals en un ple extraordinari i molt emotiu en el qual va oficialitzar la seua renúncia al càrrec. Dijous, i com estava acordat al pacte entre GdC i Compromís, Ricardo Requena assumirà el testimoni i prendrà possessió com alcalde pel que resta de legislatura.  https://www.youtube.com/watch?v=_9RodYsE_88&feature=share

   A la sessió d’ahir, que va ser un resum dels seus dos anys de mandat, Pérez va rebre els elogis i reconeixement dels seus companys de govern, que van destacar d’ell el seu saber fer, la seua disponibilitat, així com la seua proximitat i dedicació al càrrec i a Canals. Tots van coincidir en la seua tasca ben feta i el seu compromís per millorar el dia a dia del nostre poble i de la seva gent. Pérez va iniciar la seua intervenció al·ludint a les dificultats amb les quals es va topar el seu govern per a superar els “molts obstacles” heretats de l’anterior etapa. Així mateix, remarcà la unitat i el treball en equip del seu executiu, del que va destacar l’impuls de dues àrees prioritàries: Serveis Socials i Promoció Socioeconòmica.

José Ramón Garrido d’EU, va agrair a l’ex-primer edil, no sols la seua llavor com a alcalde sinó també la seua voluntat de diàleg. Vicent Tornero, portaveu de Reiniciem, va definir a Pérez com “una persona pròxima, plana i accessible”. Toni Sánchez, portaveu de Compromís, va afirmar que els últims dos anys són “la culminació d’un treball que porta fent des de fa 16 anys com a regidor de manera coherent”. Requena (GdC) va dir del seu antecessor en l’alcaldia que “ha sabut donar la cara i prendre decisions de calat”, mentre que Toni Orea (PSPV) va fer un balanç positiu de l’equador de la legislatura. Per la seua banda, Toni Pérez, portaveu del PP, també va reconéixer la tasca desenvolupada per Joan Carles Pérez.

Finalment, el fins ahir alcalde de Canals visiblement emocionat va voler agrair a tots rels membres de la corporació les seues paraules i els va emplaçar a continuar treballant com ho han fet fins ara.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.