JORNADA DE PORTES OBERTES DEL COL·LEGI CERVANTES

S’apropa la data de matriculació del proper curs escolar. És una data molt important per a totes aquelles mares i pares que han d’escollir el col·legi on volen que les seues filles i fills inicien la seua formació.
Des del Col·legi Cervantes s’ha preparat una jornada de portes obertes per al proper divendres 20 d’abril des de les 19 fins a les 21 hores.
La finalitat és que totes aquelles persones que van a escolaritzar als seus fills per al proper curs, puguen conèixer les instal·lacions, el professorat i les metodologies que s’estan treballant al centre i d’eixa manera poder escollir millor la futura educación dels seus fills.
A banda de tota esta informació, el centre ha preparat algunes activitats i tallers de manualitats, música, informàtica… per a que els xiquets i les xiquetes que vinguen a conèixer el centre puguen pasar una estona molt divertida.
L’assistència està oberta a tota aquella persona que vullga vindrer i participar. Poden telefonar al 962240286 per a confirmar l’assistència.
Vos esperem a totes i a tots.
VIU EL CERVANTES!!!

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.