“JORNADA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA” 2015 a benefici de Càritas i David Colomer

CBlkAZPW4AETYGSUna vegada més, cinc clubs esportius del poble de Canals s’uneixen per tal de dur a terme una iniciativa solidària: col·laborar amb Càritas Canals i amb David Colomer.

Durant el matí del proper dissabte dia 11 d’abril, al pavelló Ricardo Tormo, trobarem a xiquets i xiquetes del “Club de Baló a Mà Canals”, “Club Kàrate Canals”, “Club Voleibol Canals”, “A.D.A.C.” i “Fem Bàsquet Canals”, omplint les tres pistes i practicant esports diferents a cadascuna d’elles.

Vos convidem a passar-vos per allí i participar amb la vostra dosi solidària: bé siga amb aliments (arròs, oli, llet, llaunes, etc.) per a Càritas i la seva tasca amb les famíles més desfavorides; o bé amb qualsevol ajuda a David Colomer i la seva lluita contra la paràlisi cerebral.

09e48e4cJa l’any passat vam tenir estampes peculiars i divertides. Com veure a xiquets del kàrate jugar a volei, xiquetes del volei jugar a bàsquet o xiquets del balò a mà fent exercicis de karate. A les tres pistes alhora, activitats sense parar. Enguany es sumen els amics de A.D.A.C., per tal de sumar una disciplina més: el ball.

A l’entrada hi haurà begudes i coques per als participants i per a també treure diners i repartir per a les dos causes. Com anteriors edicions, podeu portar la vostra coca o pastís per tal d’aportar el vostre granet d’arena a este gran esdeveniment.

Recordem als xiquets/es de les diferents escoles esportives que a les 9:30h estan citats, tots amb les seves respectives samarretes d’entrenament. Podeu vindre amb els vostres pares, iaios, familiars o un autobús de veïns cadascú… la qüestió és comboiar a quanta més gent millor, per tal de col·laborar amb esta “Jornada Esportiva i Solidària” d’enguany. Vingueu!

Adjuntem el cartell de la jornada i el quadrant de les diferents activitats i grups durant el matí.

QUE NO PARE L’ESPORT!!!

11150287_525753647563121_3083768659205947963_n AmJI8ciWuG4Pihby2WPpGLD9g7nmrXcGKCaunDh8S2I9

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.