Vora una desena de grups i joves de la ciutat adscrits al Registre d’Artistes Musicals de Xàtiva participaran d’aquesta proposta musical

Xàtiva, 29 d’abril de 2020.- La regidoria de Joventut continua amb propostes amb les quals poder gaudir d’oferta cultural i lúdica des de casa durant aquest temps de confinament. Si fa uns dies la proposta que es va dur a terme va ser la d’uns webinaris amb informació bàsica i útil per als i les joves de Xàtiva, el nou projecte acosta als domicilis música local dels joves artistes, grups o Djs de la ciutat.

La proposta, que es publicarà a les xarxes socials d’Info Jove (Facebook i Instagram), va començar ahir dimarts amb un vídeo explicatiu de presentació a càrrec de la regidora de Joventut Lena Baraza qui va agrair a totes i tots els participants la seua predisposició, i va explicar que «aquesta idea ha nascut del registre d’artistes musicals que tenim a la regidoria de Joventut amb la intenció d’entretindre a la població de Xàtiva i mostrar la qualitat i la diversitat musical que tenim a la nostra ciutat».

En total participaran vora una desena de joves artistes i grups locals com ara María Sánchez Vílchez, Miryam Fasanar, Lai Badia, Lucía Molina, Javi Galán Patiño, DJ Vercher, The Handmakers, Noelia i Sara Fernández, i Dj Bruno Mateu. Els vídeos tindran una durada d’entre 2 i 4 minuts i oferiran una cançó o peça de l’artista o el grup.

Des d’InfoJove s’ha animat a tots els artistes musicals que encara no ho hagen fet, a inscriure’s al Registre d’Artistes Musicals joves de Xàtiva per tal de tindre’ls en compte en futures activitats.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.