Joventut ofereix una jornada de formació als corresponsals juvenils i monitors del JOC

L’alcalde, Roger Cerdà i la regidora de Joventut, Lena Baraza, visitaren la Casa de la Joventut per a agrair la tasca d’aquestos joves

Xàtiva, 3 d’abril de 2018.– El passat dissabte 29 de març, va tindre lloc a la Casa de la Joventut una jornada de formació sobre resolució i mediació de conflictes destinada tant als membres del programa de Corresponsals Juvenils com als monitors del JOC, Centre social de Joventut, Oci i Cultura. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la Regidora de Joventut, Lena Baraza, van visitar la Casa de la Joventut i observaren el desenvolupament de la jornada de formació.

El programa de Corresponsals Juvenils tracta de fomentar la participació i implicació de la població jove. Els corresponsals funcionen com a nexe entre els centres educatius i la Regidoria de Joventut. La seua tasca és voluntària i permet a la regidoria conèixer de primera mà quines són les demandes de la població jove i així crear polítiques públiques de joventut i accions adequades a les seues necessitats.

En la jornada de formació en resolució i mediació de conflictes, tant els corresponsals com els monitors i monitores del JOC, van aprendre d’una manera dinàmica i divertida formes de tractar i resoldre possibles conflictes que es poden sorgir en la vida quotidiana.

L’alcalde els va agrair la tasca que realitzen durant tot l’any doncs “els corresponsals juvenils ja són un referent que ens serveix per conèixer les necessitats dels més joves i, per això, des de l’administració podem oferir polítiques i accions que sabem que són les que els i les jóvens necessiten”. Per altra banda, la regidora Lena Baraza, també els va reconèixer l’esforç i va recalcar que “des de la Regidoria de Joventut s’ha fet un esforç important perquè volem que els joves participen de la vida política i, per això, el programa de Corresponsals Juvenils és important, doncs així, la joventut passa a tindre un paper actiu en l’administració i açò ens permet donar-li veu”.

La jornada va acabar al JOC, amb una activitat de jocs de taula.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.