Xàtiva: Joventut organitza un viatge d’anada i tornada a la neu per al 2 de març

Al passat viatge de cap de setmana a la neu a Andorra van assistir més de 50 persones.

Xàtiva, 19 de febrer de 2019.- La regidoria de Joventut continua amb la seua oferta de viatges en temporada de neu. El cap de setmana del 15 al 17 de febrer més de 50 persones van gaudir del bon temps i bon ambient que es respirava a Andorra, tot un èxit d’assistència.

El pròxim viatge està organitzat per al dia 2 de març. Aquesta vegada, serà d’un dia, és a dir, d’anada i tornada a l’estació d’esquí de Javalambre. El preu és de 55€ amb Carnet Jove i de 75€ per usuari adult. Amb el preu estan inclosos el transport des de Xàtiva, el forfait a Javalambre d’1 dia, l’assegurança de viatge i esquí, i també el material. Les persones que tinguen material propi veuran descomptat 6€ en el preu. A més a més, també està la possibilitat de contractar classes d’esquí per 17€ per persona. Com el viatge és per anar i tornar en el mateix dia, l’eixida serà de bon matí, per tal de poder gaudir de més temps de neu i esquí.

Per a més informació o per inscriure’s al viatge, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil, en horari de 10h a 13h en horari de dilluns a dissabte i vesprades de 17h a 20h de dilluns a divendres. També poden tocar per telèfon al 962274342 o 962281803 o enviar un correu electrònic a “joventut@ayto-xativa.es”. Les places per al viatge són limitades, per això s’aconsella que la gent interessada s’inscriga el més prompte possible.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.