L’ajuntament condiciona per a Pasqua l’àrea recreativa del Tùnel i les Moles

L’Ajuntament de Canals ha informat que davant la festivitat de Pasqua, l’àrea recreativa del Túnel de Canals romandrà oberta els dies 15, 16 i 17 d’abril, de les 10,00 a les 20,00 hores. Per aquest motiu, i amb la finalitat que tot estiga en òptimes condicions de cara a aquests dies, des de la regidoria de Parc i Jardins s’ha encetat una campanya de condicionament de les zones verdes del municipi.

En concret, com ha explicat la responsable del departament, Mai Castells, la brigada de Parcs i Jardins ha estat en els últims dies condicionant tant la zona del Túnel com la del paratge de les Moles. “La brigada ha estat aquests dies netejant i desbrossant les dues àrees recreatives de la nostra població, tant perquè els visitants gaudisquen de l’entorn en condicions, com per evitar qualsevol incendi”, ha assenyalat l’edil, qui també ha explicat que el servei de neteja pujarà diàriament per retirar la brutícia que es puga generar.

Així mateix, Castells ha explicat que de cara a la Setmana Santa, també s’hi ha estat revisant els parcs del municipi. “En aquestes dates com els xiquets no van l’escola sempre hi ha més afluència de gent als parcs, per això hem volgut reparar qualsevol deficiència i estiguen el més segurs possible “. En aquest cas, com ha confirmat la regidora, la brigada d’Obres i Serveis ha estat reparant el parc adaptat i la zona de jocs infantils del parc de la zona d’Horts i del Calixte III.

Comentaris Facebook

3 Responses to "L’ajuntament condiciona per a Pasqua l’àrea recreativa del Tùnel i les Moles"

 1. carlos  13 abril, 2017

  que netejen tame la borera desde aiacor a torre-cerda, que lagent te que anar pel mig del cami .ja que no tenim acera si que ia broso i per ai pasa molta gent

  Responder
 2. Anonimo  15 abril, 2017

  Y dicen que han acondicionado las moles? Pues menuda chapuza, por esta todo lleno de basura , y desbrozar han desbrozado poco

  Responder
 3. Anonimo  16 abril, 2017

  Pues las moles siguen estando en mal estado y con mucha basura

  Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.