L’Ajuntament de canals cedeix l’immoble del carrer Harmonia a AFA Canals

L’Ajuntament de Canals, a proposta de la regidoria delegada d’Economia, va acordar al passat plenari extraordinari de dilluns, i per unanimitat de tots els grups, la cessió gratuïta de l’immoble del carrer harmonia, conegut com “Centre de Dia” a l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i altres demències de Canals.

Des de la regidoria de Benestar Social es va agrair el treball gratuït que AFA Canals ve realitzant al nostre poble per atendre i millorar la qualitat de vida de les persones amb estes malalties i les seues famílies.
També, en la seua intervenció al plenari, Toni Sánchez, regidor delegat, va demanar disculpes als usuaris i les seues famílies “pels retards, però sempre amb l’objectiu que AFA Canals i les persones ateses pogueren disposar d’aquest immoble en les millors condicions”.

Una vegada es formalitzen els tràmits administratius de la cessió, AFA Canals disposarà plenament d’aquesta infraestructura, que sens dubte millorarà la qualitat de l’atenció, oferint espais més amples, adaptats i amb les ajudes tècniques necessàries.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.