L’ Ajuntament de Xàtiva promociona una exposició itinerant sobre els Borja

L’Ajuntament de Xàtiva ha impulsat una exposició itinerant sobre la família més prestigiosa de la ciutat, els Borja. La finalitat d’aquesta acció serà crear un producte turístic i cultural més potent i disposar, al mateix temps, d’un espai d’exposició per promocionar i difondre la història dels Borja entre tot el públic.

La inauguració de l’esdeveniment podria ser a finals de desembre o gener del pròxim 2020. Aquesta exposició itinerant tindrà un cost aproximat als 40.000 euros i està entroncada dins del conveni que manté l’Ajuntament de Xàtiva amb Turisme Comunitat Valenciana, i a més, suposarà un flux constant de turistes que promouran la cultura local xativina.

L’exposició permetrà mesclar diferents matèries com l’art, la música o la gastronomia i podrà ser traslladat a qualsevol punt geogràfic, fins i tot, a escala internacional com la capital d’Itàlia, Roma. Tots els turistes podran gaudir de panells informatius, un photocall, material interactiu o d’un cinema immersiu, a més de peces històriques cedides per l’Ajuntament de Xàtiva.

“La intenció és potenciar el turisme cultural de la nostra ciutat, però alhora difondre el producte turístic dels Borja a través d’una mostra que combinarà l’art, la música i la gastronomia, i que es traslladarà a diferents punts geogràfics tan a nivell nacional com internacional”, va afirmar Roger Cerdà, l’alcalde de Xàtiva.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.