Dimecres, Juliol 5, 2017 – 10:15

La Corporació Municipal va donar el passat dilluns la benvinguda als quatre estudiants que participaran aquest estiu al programa de “La Dipu et Beca”, promogut per la Diputació de València. Els becaris que s’incorporen a l’Ajuntament, realitzaran tot tipus de serveis als distints departaments del municipi durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’un programa de pràctiques formatives remunerades amb una dedicació total de 168 hores, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat.

L’alcalde de la Corporació Municipal, Evarist Aznar, va rebre als nous estudiants i, aportant una visió més crítica a l’assumpte, declara que “les retallades han suposat que hi hagen menys beques i, per tant, menys becaris. Hem arribat a tindre fins 7 estudiants i, aquest any, son 4”.

La Dipu et Beca ofereix a través de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes un total de 4 beques: 2 d’aquestes estàn destinades a educació, proporcionant servei a la biblioteca municipal; 1 per a  premsa i 1 per a serveis socials.

El programa “La Dipu et Beca” forma part del Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove posat en marxa per la Diputació de València, amb la finalitat de diversificar i dignificar les beques que concedeix la Corporació Provincial.

Font de la informació: 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.