La campanya de conscienciació ciutadana sobre la importància del reciclatge visita Canals

Durant els dies 18, 19 i 20 de juny, la furgoneta de reciclatge d’Ecoembes es trobarà a diferents punts de Canals per a oferir activitats i xerrades amb l’objectiu de promoure el reciclatge entre la població.

La programació de la campanya començarà el dilluns 18 a les 9:00 del matí amb l’arribada de la furgoneta de reciclatge a la plaça Pont del Riu. L’alcalde, Ricardo Requena, la regidora de Serveis Municipals, Mai Castells, i el regidor de Medi Ambient, Andreu Lluch, donaran la benvinguda a Ecoembes, que tot seguit repartirà fullets informatius per l’avinguda Vicente Ferri. Cap a la 13:00 s’aproparan al CEIP José Mollà i el Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat per tal d’informar directament a pares i xiquets.

El dimarts 19, a més, visitaran el Mercat Municipal i el Col·legi Cervantes, i el dimecres 20 acudiran a Canals de vesprada per a dur a terme a la 3a planta de Ca Don José una xerrada per a l’Associació de Jubilats.

Amb aquesta iniciativa d’Ecoembes, amb la qual l’Ajuntament col·labora estretament, es pretén continuar difonent la necessitat del reciclatge per a mantenir entre tots un poble més nét i respectuós amb el medi ambient.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.