La Font, amfitriona de la Gala del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal i la Vall d’Aiora

la foto800

El passat divendres 13 de desembre, el teatre Joan de Joanes acollia la Gala del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal i la Vall d’Aiora, un esdeveniment en el qual es van lliurar els premis en les seues diferents categories .

Va ser un acte molt emotiu en què es va homenatjar també a tres fontins que han destacat en el món de l’atletisme: Teresa Ferri Gómez, Antonio Pérez Perales i el veterà Fernando Sanchis Bañó, el qual va animar els joves a lluitar per aquest esport, perquè “tot i ser molt sacrificat, si s’intenta, es poden aconseguir grans èxits” .

La gala va comptar amb la presència de l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicente Belda, del Regidor d’Esports d’aquesta mateixa localitat, Vicente Calatayud i del president del Circuit de Carreres Populars, David Llobregat, a més de nombrosos alcaldes i representants dels ajuntaments d’aquestes comarques .

Tal com va manifestar el regidor d’esports de la Font de la Figuera , Vicente Calatayud Ridaura, “és per a aquesta població un orgull acollir aquesta gala. L’atletisme sempre ha estat molt lligat a la Font i no només per la qualitat d’atletes que ha vist créixer aquesta població. Intentarem sempre recolzar l’esport i els esportistes. El seu esforç bé mereix una recompensa i estem segurs que un reconeixement d’aquest tipus els anima a seguir”.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.