La jove Eugenia Sánchez Durán inaugura el V Cicle de Concerts Pianíssim a Xàtiva

La cita tindrà lloc diumenge a les 12h a la Casa de Cultura

Xàtiva, 10 de gener de 2020.- El Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Xàtiva alberga aquest diumenge 12 de gener, a les dotze del migdia, l’inici del V Cicle de Concerts a Xàtiva «Pianíssim», baix el lema «Música, Literatura i Patrimoni», i ho farà de la mà de la jove música Eugenia Sánchez Durán.

La murciana de 15 anys va començar els seus estudis de piano l’any 2010 i actualment estudia a l’Acadèmia Musikae Global Music, en el Programa Permanent d’Alta Especialització amb el mestre Leonel Morales. En el darrer any 2019 va obtenir diferents reconeixements com ara el primer premi al 9è Concurs Internacional de Piano Maria Herrero a Granada en la Categoria Jove Artista i el primer premi en la I edició del Concurs Internacional de piano de la Rioja en Categoria Jove Artista. A més a més també ha obtingut altres premis com ara el primer premi al II Concurs Internacional de Piano Ciutat de Leganés en categoria Infantil o el segon premi en el Concurs Internacional Ciutat de Bigastro.

Al llarg dels seus estudis, Eugenia Sánchez Durán ha rebut Masterclass de professionals com ara John Perry, Vincenzo Balzani, Yuri Didenko, Yuri Bogdanov, Fabio i Gisele Witkowski, Wu Ying o Leonel Morales, entre d’altres. També ha realitzat cursos al Internacionale Sommerakademie Universitat Morzarteu de Salzburg (2017) o al Hotchkiss Piano Summer Portals de Lakeville (2018), i ha tocat en sales importants tant a Espanya com a l’estranger, com ara El Carnegie Hall de Nova York, l’Auditori de l’Aula de Cultura de Lijsterbes en Kraainen (Brussel·les), l’auditori Víctor Villegas de Murcia, l’Aula cultural Caja Rural de Granada o la Sala Shigeru Kawai Center de Madrid.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.