La platja de Tavernes acollirà la Primera Trobada Solidària

El dia 20 de juliol, el Parc del Llac de la Goleta serà l’aparador on associacions i entitats sense ànim de lucre exposaran la tasca que duen a terme i, a més, els visitants podran gaudir d’El xic de Chaplin, un espectacle que barreja teatre, cinema i música en directe.cartell web

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la Primera Trobada Solidària a la platja de Tavernes per al dia 20 de juliol.

Vora 16 associacions i ONG locals exposaran i donaran a conèixer la tasca solidària que realitzen, amb l’objectiu de fomentar el voluntariat i l’associacionisme, mentre la Ventolin’s Band, la banda d’adults de la SIUM, posarà la música a l’activitat. Tot això serà a partir de les 20 hores en la plaça de les Palmeretes de la platja de Tavernes.

A les 22 hores començarà l’espectacle teatral a l’aire lliure. El Xic de Chaplin és una peça que barreja teatre, cinema i música en directe al piano, que reacciona amb immediatesa als matisos narratius de la pel·lícula que es projecta durant l’espectacle.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.