La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) l’últim cap de setmana d’agost

El Festival proposa una vesprada d’actuacions i tallers per a tota la família en l’Avinguda de la Marina.07SONA BAIXET FEST A cartellweb

El proper dissabte 26 d’agost a partir de les 18.00h els vallers i valleres tenen l’oportunitat d’acomiadar-se de l’estiu amb una festa que combina actuacions musicals, màgia, contacontes, jocs populars i tallers creatius per a tota la família en l’Avinguda de la Marina de la Platja de Tavernes de la Valldigna. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i LaCasaCalba, compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha manifestat que “és una aposta novedosa a Tavernes per tal que els xiquets puguen disfrutar d’una festa, per a acabar l’estiu en família, que barreja diverses disciplines artístiques en un to divertit”.

A banda de les actuacions hi haurà una cercavila amb dolçaina i tabalet així com una minidisco amb la selecció del Triangulista.

La festa és totalment gratuïta i té lloc a l’aire lliure. El programa d’actuacions es pot consultar en la web www.sonabaixet.com

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.