S’iniciarà a les 18 hores del dimecres 26 de juliol i finalitzarà en la matinada del dilluns 31.

La Policia Local de Tavernes iniciarà un operatiu especial a partir d‘este dimecres que vetlarà pel correcte desenvolupament dels actes i la conciliació del dret a descansar i a gaudir, amb total respecte a les propietats privades, mobiliari urbà i normes de convivència.

Enguany, els efectius policials augmentaran en els torns de matí i vesprada per a preveure i atendre les incidències que puguen sorgir. També està previst que unitats especialitzades de la Guàrdia Civil controlen els voltants del festival, especialment en horari nocturn.

La Policia Local recomana atendre a la nova senyalització de la zona per a evitar embussos i actuacions policials innecessàries. Com l’any passat, el tram del camí Marenys des del carrer Carcaixent i direcció sud estarà prohibit per a la circulació, excepte als veïns que necessiten accedir als seus terrenys i als vehicles d’emergència. De la mateixa manera, s’ha prohibit l’estacionament durant este període, des del carrer Carcaixent en direcció nord del camí Marenys, per a evitar embussos, ja que es tracta d’una via d’evacuació prioritària.

El dissabte dia 29 de juliol, de vesprada, a més del festival, hi haurà el mercat en la zona de la Goleta. Es recorda que prop del Parc del Molló hi ha una àmplia zona habilitada per a aparcar els vehicles i evitar, així, problemes d’estacionament.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.