La UE Canals descendeix a 1ª Regional

La trobada entre el Contestano i el Canals que havia de disputar-se el passat diumenge al camp dels alacantins va ser suspès, a causa que el Canals van acudir a la cita només amb deu jugadors i van decidir no jugar el partit. El delegat del Canals, Javier Benitez, va informar a l’equip arbitral que, tot i presentar-se amb deu, no volien iniciar la trobada per la situació en què es troben.
Són cuers del grup amb només 2 punts. Ara el Comitè de la Federació dictaminarà, però després del triomf del Portuaris i sumant la derrota del Canals davant el Contestano, La UE Canals certifica de forma matemàtica el descens a 1a Regional.

Breu Historia de la U.D. CANALS

Els arrels d’esta entitat esportiva els trobem a l’any 1919, quan per aquells temps heròics, reunir a onze jugadors es convertia en tot un repte, i tot i això s’aconsegueix formar el que s’anomenava C.D. CANALS (“Club Deportivo Canals”).
L’any 1944 el C.D. CANALS té ja un equip i una organització preparada per a la competició, així que s’inscriu a la Segona Regional, per a ascendir a la Primera Regional en la Temporada 1945/46.
A la Temporada 1949/50 l’equip es proclama Campió Regional i, conseqüentment, hauria d’ascendir a Tercera Divisió. Però la situació econòmica del club no ho permitia i la Directiva renuncia a tal fet.
És a la Temporada 1955/56, i en Tercera Regional, quan apareix la U.D. CANALS (“Unión Deportiva Canals”), hereua del C.D. CANALS d’abans. Una temporada després aconseguiria ascendir a Segona Regional.
La U.D. CANALS passa a ser anomenada “FRENTE DE JUVENTUDES DE CANALS”, i a la Temporada 1958/59 ascendeix a Primera Regional.
En la Temporada 1959/60, i de nou anomenant-se U.D. CANALS, comencen cinc temporadas on l’equip, d’una manera notable, lluitarà a la Tercera Divisió.
Es crea la categoria Regional Preferent en la Temporada 1970/71, categoria on és inclosa la U,D. CANALS que per eixe temps estava a la Primera Regional.
La U.D. CANALS retorna a la Tercera Divisió en la Temporada 1987/88, tot un repte que, després de 20 anys, una Directiva aconsegueix mantindre durant cinc temporades.
La Temporada 1993/94 fou d’absència en la competició per a la U.D. CANALS. Però en la següent, 1994/95, comença la seua nova anada per la categoría Segona Regional, on aconsegueix el segon lloc a la taula de classificació i, d’esta manera, ascendeix a la Primera Regional. Jo entre a formar part de la nova junta Directiva com a Vocal, i D. José Cerdá Garrido és el President.
La U.D. CANALS té una magnífica actuació en la Primera Regional a la Temporada 1995/96, sent el Campió i ascendint a la categoría de Preferent, on a partir de la Temporada 1996/97 es consolida y es manté fins ara.
Així, la U.D. CANALS ha anat donant fe de la seua història futbolistíca, que amb penes i alegries ha acompanyat la història d’este poble.
Amb este resum recordem un poc de la historia i les vesprades de glòria que l’equip del CANALS ha donat a l’afició.


 

One Response to "La UE Canals descendeix a 1ª Regional"

  1. Anónimo  8 de marzo de 2018

    Es veu que per a l’ajuntament no existeix ni l’importa aquesta història futbolística d’aquest poble, s’ha demostrat aquests 3 últims anys passats. Aquesta situació es per plorar.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.