La Unió Musical Santa Cecília acompanya al Valencia club de Futbol en la seua presentació coincidint en l’any del Centenari

La banda de Canals va rebre la invitació del club per interpretar diferents obres musicals durant la presentació del València C.F i durant el descans del partit front al Bayer Leverkusen alemany el passat dissabte dia 11 d’agost.
El València Club de Futbol, des de fa un temps, dóna visibilitat i valor a les bandes de música valencianes. En aquesta ocasió, en un dels actes més importants de la temporada, concretament en la presentació dels jugadors i amb el partit conegut com Trofeu Taronja, coincidint en l’any del Centenari del club, la Unió Musical Santa Cecilia ha sigut la protagonista amb el seu repertori musical. Amb aquest esdeveniment, la UMSC és la banda que més vegades ha estat al Mestalla.
Entre el repertori que els setanta-cinc musics canalins han interpretat al Mestalla està la marxa mora “Damarlo” de Saul Gómez, el pasdoble “De Fusta a Metall” de Francisco Valor, l’himne “Amunt València” de Pablo Sánchez Torrella, el pasdoble “Músicos Mudejares” de Paco Peña, “València” de Padilla, “Pirata quiero ser” de Miguel Àngel Mataix i “l’Himne Regional” del mestre Serrano.
Amb aquesta actuació, la Unió Musical Santa Cecilia és la banda que més vegades ha estat al Mestalla en els últims deu anys. Però tot i l’experiència en aquest estadi, els músics ho han preparat amb molta il·lusió ja que aquest era un esdeveniment molt important davant milers d’aficionats entregats pel seu equip.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.