La XXIII Fira de Sant Jaume de Tavernes ha obert les portes fins al dia 25 de juliol

Ahir de vesprada l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la diputada de Turisme, Pilar Moncho, regidors de la Corporació Municipal i la fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, van assistir a l’acte d’obertura de portes en l’avinguda de la Marina.foto fira corporacio

La XXIII Fira de Sant Jaume va donar ahir el tret d’eixida amb més de 25 paradetes instal·lades en l’avinguda de la Marina de la platja de Tavernes. L’encarregada de tallar la cinta va estar, com ja és tradició, la fallera major de Tavernes, acompanyada de la diputada de Turisme, Pilar Moncho, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, els regidors de la Corporació i representants de les sis comissions falleres.

Enguany, l’Ajuntament de Tavernes ha apostat per dotar la fira de nous atractius. Així, inclou diversos espectacles i desfilades, com muixeranga, moros i cristians, dansades, batucades, grup de dolçaina i tabalet, etc. Tot combinat amb la mostra, degustació i venda de productes valencians, així com foodtrucks (caravanes de tapes) i una zona chillout. També hi ha espais d’oci per als xiquets amb tallers didàctics i castells unflables.

“Per a Tavernes de la Valldigna la Fira de Sant Jaume és molt important. De fet, ja portem vint-i-tres edicions. El que volem és ser un referent del producte valencià. Enguany, des de la Regidoria d’Agricultura se li ha donat un impuls important a la fira, amb el doble d’aparadors, i hem afegit activitats d’oci, de cultura de la nostra terra i de gastronomia. Tot per tal que la platja de Tavernes siga el punt d’encontre estos dies de la gent del nostre municipi i dels pobles dels voltants”, va assenyalar Jordi Juan.

Pilar Moncho va afegir que “Tavernes és una cita obligada sempre en estes dates per visitar i conèixer tot el que es troba ací. Hem d’aprofitar esta fira per tal que la gent conega més enllà de les nostres platges. Creguem que és important desestacionalitzar el nostre turisme i donar a conèixer tot el que tenim ací com, per exemple, la cova del Bolomor”.

Esta fira de productes valencians també ha previst una visita guiada i teatralitzada nocturna a la torre de guaita, i una mascletada nocturna. Tot amb l’objectiu de donar més impacte i més atractiu turístic a l’esdeveniment. La fira es podrà visitar fins al dimarts 25 juliol.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.