L’Ajuntament de Tavernes autoritza tres zones en la platja perquè els gossos passegen solts amb la supervisió dels propietaris

L’Ordenança Municipal Reguladora de la Tinença d’Animals de Companyia prohibeix la circulació per les vies públiques de gossos solts, excepte en les zones autoritzades i delimitades per l’Ajuntament.parquing web

L’Ajuntament de Tavernes ha autoritzat tres zones del nucli urbà de la platja de Tavernes perquè els gossos acompanyats del propietari puguen passejar sense necessitat que vagen amb corretja.

Estes zones en què es permet que els animals estiguen solts són: els terrenys habilitats per a aparcament públic al sector 6 per darrere l’església de Santa Maria de la Valldigna, les parcel·les municipals ubicades al sector 12 als dos costats del canal de Sant Pau (excepte el mes de juliol) i els terrenys habilitats per a aparcament públic al sector 6 en la zona de la torre de guaita que limita amb els edificis.

L’Ajuntament recorda l’obligació d’arreplegar els excrements dels animals a tots els que porten un animal de companyia en eixes zones.

Els gossos que, conforme a la legislació vigent, tinguen la consideració d’animals potencialment perillosos, en llocs i espais públics, inclús en estes tres zones, s’han de portar i controlar amb cadena o corretja no extensible de menys de 2 metres, i no es pot dur més d’un d’estos gossos per persona. A més, han de portar obligatòriament boç apropiat a la raça de cada animal.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.