Continua la desinfecció viària de forma diària i periòdica que ve realitzant-se des de l’inici de l’Estat d’Alarma

Xàtiva, 19 de maig de 2020.- Des de la regidoria de Medi Ambient han recordat a la ciutadania els serveis que ofereix l’Ajuntament de Xàtiva respecte a la gestió del fem i altres residus i materials, així com les pautes i les normes a seguir pel que fa a procediment i horaris.

A tal efecte es recorda que a nivell municipal es disposa d’un servei de recollida de mobles i estris que funciona de dilluns a dissabte, i per a fer ús del qual és necessari telefonar al 96 325 58 75 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Es recorda, al mateix temps, que el servei ofereix una arreplegada de màxim 5 embalums.

D’altra banda, es recorda a la ciutadania que també hi ha un horari estipulat a l’hora de llançar el fem, que va des de les 20 de la vesprada a les 23 de la nit, per tal d’evitar la propagació d’olors durant el dia i facilitar l’arreplegada per part del servei de recollida.

A més a més, des de la regidoria de Medi Ambient han recalcat que està totalment prohibit dipositar en la via pública o en els contenidors altres residus com ara la poda o materials perillosos per a la salut pública com és el cas de l’amiant.

«Cride a la responsabilitat de la gent per a que facen un bon ús dels serveis d’arreplegada de residus i d’estris. Dipositar materials perillosos en la via pública pot provocar importants conseqüències sanitàries, pel que és important que aquest servei es faja a través d’una empresa especialitzada», ha manifestat la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra, qui ha afegit que «comptem amb serveis a l’abast de la ciutadania, i és tasca de totes i tots emprar-los de manera adequada per a que ens beneficiem tots».

Continua la desinfecció

L’Ajuntament de Xàtiva continua, a més, amb les tasques de desinfecció viària que es van iniciar el passat mes de març com a conseqüència de l’Estat d’Alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19.

Des del primer moment es realitza una desinfecció diària amb aigualeig o cuba a les zones més sensibles de la ciutat com ara les residències per a majors i els entorns sanitaris, l’Hospital Lluís Alcanyís, les estacions de tren i autobús i les zones properes a supermercats, farmàcies, edificis dels cossos i forces de seguretat, ajuntament i al mobiliari urbà. A més a més, també es realitza una desinfecció periòdica a tots els carrers de Xàtiva, dividits en catorze sectors.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.