L’ajuntament mostra la Guia Turística i Hostalera de Canals

Després de més d’un any de treball i dedicació, l’Ajuntament de Canal, fa realitat la Guia Turística i Hostalera del municipi.

Esta guia ha estat editada per l’Ajuntament de Canals i compta amb el disseny i la coordinació de Guillem Alborch, tècnic en promoció turística local i atenció al visitant.

La publicació, que consta d’un total de 276 fulles, és una eina necessària per a la informació turística de la localitat i representa l’esforç de vora dos anys de treball constant.

La seua finalitat és la de donar a conèixer les peculiaritats de la cuna de Calixte III a través d’un complet recorregut del seu patrimoni monumental, les seues festes i tradicions, així com per la incipient vida cultural de la qual Canals gaudeix tot l’any.

En les seues pàgines també es recullen la totalitat d’establiments hostalers del poble, els quals ofereixen una àmplia i variada oferta gastronòmica al visitant.

La Guia de Turisme i Hostaleria es va presenta el pasat dimecres 8 de maig, a les 20:00 hores, a la tercera planta de l’edifici cultural de Ca Don José.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.