L’alcalde de Lleida i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han signat l’acta d’agermanament per col·laborar i afavorir actuacions entre ambdues ciutats i per seguir compartint i enriquint la seua història comuna

Lleida, 29 de setembre de 2018

Els Ajuntaments de Lleida i Xàtiva han signat hui l’acta d’agermanament en un acte institucional que s’ha fet al Saló del Retaule de la Paeria. El paer en cap, Fèlix Larrosa, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han rubricat el document, a través del qual ambdues poblacions col·laboraran per desenvolupar accions conjuntes. Larrosa ha demanat que es constituïsca un grup de treball específic per planificar actuacions per sumar esforços i impulsar projectes comuns en àmbits culturals, socials, educatius, empresarials, comercials i turístics.

El paer en cap ha explicat que hem d’entendre el passat i ser capaços de construir projectes de futur que beneficien la ciutadania. I, en aquest marc, ha obert el ventall a que ambdues ciutats puguen beneficiar-se d’aquesta relació, cooperant i intercanviant experiències. L’agermanament servirà també per organitzar trobades i per mantenir relacions que ajudin a progressar i al benestar d’ambdues parts.

Per la seua banda, Roger Cerdà, ha manifestat també el desig de constituir aquesta comissió de treball per desenvolupar projectes conjuntament. D’aquesta manera, es poden generar accions compartides que continuen unint la història comuna que ja existeix entre Lleida i Xàtiva.

L’agermanament entre Lleida i Xàtiva s’ha concretat després d’aprovar-se al Ple Municipal una moció presentada per la Crida per Lleida-CUP i PSC.

Han assistit a l’acte els tinents d’alcalde Montse Parra i Rafael Peris i els regidors José Luís Osorio, Pau Juvillà, Francesc Gabarrell i Dolors López.

El paer en cap ha convidat l’alcalde de Xàtiva a participar en els actes de la Fira de Sant Miquel i de les Festes de la Tardor, que tenen lloc aquest cap de setmana a la ciutat.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.