L’Alcúdia de Crespins abre el plazo de inscripción para la escuela de verano

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins posa en marxa una nova edició de l’escola d’estiu en la qual el tema principal per a aquesta edició serà “Xicotets Einsteins”. Així doncs, les persones interessades a apuntar als seus fills, hauran de passar per l’ajuntament a recollir el formulari d’inscripció abans del dia 25 del present mes, data límit.

Els preus es mantenen respecte a l’any passat de tal manera que aquells que matriculen als seus fills durant el mes complet hauran de pagar 80 euros. D’altra banda, les famílies poden optar per apuntar als seus fills per quinzenes pel que només hauran d’abonar la quantitat de 45 euros. L’escola, que es desenvoluparà entre l’1 i el 31 de juliol en horari de 9.00 a 13.00 hores en el CEIP La Sénia, i va dirigida a menors de 3 i 12 anys. Cal esmentar que dijous que ve dia 20 es realitzarà una reunió informativa en el saló de plens del consistori municipal a les 19.00 hores.

La regidora d’Educació en funcions a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, ha explicat que des de l’àrea que ella gestiona “hem programat una escola divertida perquè els xiquets no vagen a passar els dies, sinó perquè s’ho passen bé i gaudisquen i aprenguen de les activitats”. “Una iniciativa que pretén conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances d’estiu dels més xicotets de la casa”, ha puntualitzat l’edil.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.