Els beneficiaris de les beques municipals reben una ajuda de 50 euros al mes mentre dura la seua estança a la universitat estrangera

L’Alcúdia de Crespins.- La Regidoria d’Educació de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa, un any més, el programa de beques municipals d’estudis universitaris a l’estranger. Unes ajudes amb les quals els beneficiaris reben 50 euros al mes mentre dura la seua estança a la universitat estrangera.

Per sol·licitar la beca, que es podrà fer fins al 30 de novembre, els estudiants han d’estar empadronats a l’Alcúdia de Crespins amb una antiguitat mínima d’un any, estar matriculats el passat curs a la universitat i ser titulars d’una beca Erasmus.

La regidora d’Educació, Maite Juan, ha manifestat la seua satisfacció pel que fa a aquestes beques “perquè portem posant-la en pràctica des de fa uns anys i creiem que és beneficiós per a tots aquells estudiants que, per unes causes o per unes altres, desitgen estudiar fora i no poden fer-ho” i, a més a més, ha finalitzat remarcant que “des de l’Ajuntament estarem sempre al costat dels estudiants”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.