L’Alcúdia de Crespins inicia amb un taller el que serà el futur Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

L’Alcúdia de Crespins inicia amb un taller el que serà el futur Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Tots van coincidir en minimitzar al més aviat possible les barreres arquitectòniques per adequar els carres a la gent amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va celebrar ahir un taller informatiu amb l’objectiu de donar a conéixer les primeres idees del que serà el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) del municipi.

L’acte que va tindre lloc a la Sala Generalitat va comptar amb la participació dels agents socials del municipi, i en ell dirigits pels tècnics redactors del PMUS es va crear un debat, i es van assentar els primers fonaments del que serà el pla de l’Alcúdia de Crespins.

Un pla que té com a objectiu principal millorar la mobilitat dels residents del municipi, afavorint i apostant per l’increment de la mobilitat a peu i potenciar sistemes de transport més sostenibles com l’ús de la bicicleta i reduir, així, el transport privat a motor.

En aquest sentit, un dels punts en què tots van coincidir és en minimitzar al més aviat possible les barreres arquitectòniques per millorar i adequar els carres del municipi a la gent amb mobilitat reduïda.

Finalment, la intenció de la regidoria de Mobilitat, com ha explicat el regidor de l’àrea, Pepe Garrigós és passar “una enquesta a la població per conéixer la seua opinió, recollir suggeriments i peticions i entre totes i tots repensar el futur pla i els eixos principals d’actuació per millorar la mobilitat del futur al nostre poble”.

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.