L’Associació Cultural “La Pebrella” presenta La Revista de Canals 5

L’Associació Cultural “La Pebrella” va presentar, darrer divendres 22 de novembre, un nou número de La Revista de Canals al saló d’actes del Centre Cultural Ca don José.
De la mà del seu president, Francesc Tormo, i de la presentadora d’aquesta edició, la mestra i músic Alicia Arnau, la revista va veure nàixer la seua cinquena edició.
El contingut de l’anuari local abasteix un ample camp de treballs d’autors locals i d’altres pobles de la comarca i del territori valencià basats en la cultura de Canals: articles de d’investigació sobre temes d’economia, indústria, història, ciència, tecnologia, música literatura, festa, etnografia, imatges fotogràfiques i il.lustracions.

Amb la presència d’autoritats i nombrós públic, Alicia Arnau va fer un recorregut pregó i carregat de sensibilitat per les pàgines editades en aquest número i va donar una classe magistral sobre la importància que té la cultura del nostre poble per tal de conrear-nos i identificar-nos precisament com a tal i de com el material contingut en la revista podria servir de recurs didàctic en les aules dels centres educatius per tal d’anar de la mà la cultura i educació.

A l’acte es va fer un reconeixemet emotiu a la investigadora en oncologia, Pepa Castillo.
La presentació va concloure amb la interpretació d’una peça musical a càrrec del percussionista i co-director del SOXXI Joan Soriano.

La Revista de Canals 5 pot adquirir-se en les llibreries i papereries de Canals.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.