L’Associació Feminista Fent Camí de Xàtiva organitza una jornada de portes obertes

Amb aquesta activitat, que es realitzarà aquest divendres 22 de novembre, a les 19:00h, a la Casa de les Dones de Xàtiva, es pretén que la gent participe i forme part d’aquesta associació que lluita per la igualtat

Xàtiva, 21 de novembre de 2019.- L’Associació Feminista Fent Camí per la Igualtat de Xàtiva realitzarà una jornada de portes obertes, aquest divendres 22 de novembre, a les 19:00h, a l’aula multi-usos de la Casa de les Dones de Xàtiva (plaça de l’Espanyoleto, 15), amb la finalitat d’atraure gent a l’associació, tant dones com homes amb inquietuds i preocupacions per la igualtat, i que vulga formar part de la mateixa.

Durant la jornada, que pretén ser informal i comptarà amb una xicoteta picadeta, es realitzarà una breu dinàmica de presentació i es projectarà un vídeo molt breu per a realitzar una posterior reflexió col·lectiva. A més a més, també s’organitzarà la participació de Fent Camí en la marxa contra la violència masclista del dia 25 de novembre de Xàtiva, que tindrà inici a les 19:00h a la plaça de l’Espanyoleto de la ciutat.

L’Associació Feminista Fent Camí per la Igualtat anima a totes les persones feministes a que fiquen el seu gra de sorra en aquesta causa. La igualtat només podrà ser realitat amb la participació activa de la societat. També, es fica a disposició de qualsevol persona que no puga acudir a la jornada a través de les seues xarxes socials i del seu correu electrònic a.f.fentcami@outlook.es

D’altra banda, Fent Camí mostra la seua gran tristesa per la pèrdua de la sòcia Isabel Iniesta, a qui qualifiquen, a part de gran persona, com una gran lluitadora per la igualtat des de la màxima convicció i treball, havent estat fonamental la seua participació per a la fundació i per a l’activitat rutinària de l’associació feminista. Fent Camí seguirà la gran feina apresa d’ella, i mostra les seues condolences a tota la família i amistats, així com a totes les companyes i companys de les diferents associacions de les quals formava part Isabel.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.