L’Associació Musical Canalense comença el curs en breu amb totes les mesures de seguretat

L’Associació Musical Canalense comença el curs en breu amb totes les mesures de seguretat i corresponents reflexades al seu pla de contingència. Pla de contingència confeccionat seguint totes les indicacions i normatives indicades per la Conselleria d’Educació, l’INVASSAT, la El Ministeri de Sanitat i d’Educació, la Confederació Espanyola de Societats Musicals i Federació de Bandes de València.

A l’Associació Musical Canalense li plantem cara al Covid-19!, tal i com marca la normativa vigent per a la nova normalitat l’AMC s’ha preparat per poder fer aules segures i poder reprendre este curs 20/21 amb seguretat.

A la nostra escola apostem per un inici de curs 2020-2021 d’allò més segur, ja que disposem de totes les mesures tant d’higiene com de seguretat que ens marca la Llei:

Separació amb mampares

Dispensadors electrònics de solució hidroalcohòlica.

Senyalitzacions per a respectar la distancia de seguretat.

Senyalitzacions d’entrades i eixides

Cartells informatius

Habitació d’aïllament

Ventilació i desinfecció de les aules…

Totes aquestes mesures i moltes més, apareixen reflexades al nostre Pla de Contingència, Si vols consultar este Pla de Contingència, solament cal demanar cita prèvia a la secretaria del centre.

No dubtes en visitar-nos per tal de conèixer la varietat d’instruments que podràs aprendre a tocar si et matrícules a la nostra escola!

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.