L’avançat d’anglés es podrà estudiar a partir del proper curs a l’aulari de l’EOI d’Ontinyent

Una demanda de feia ja alguns anys que per fi ha estat escoltada pel Govern del Botànic a través de la Direcció General de Política Lingüística, al capdavant de la qual estan els companys de Compromís Rubén Trenzano i Nathalie Torres

L’alumnat d’Ontinyent de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) podrà cursar el nivell avançat d’anglès (C1) sense eixir de la ciutat. Des de l’EOI de Xàtiva, de la qual depén l’EOI ontinyentina, s’ha confirmat el calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2017-2018, al qual s’inclou per primera volta en l’oferta el nivell C1 d’anglès.

Des Compromís al front de la regidoria d’Educació, amb l’edil Pepe Pla, aquesta era una demanda que sempre se li feia al govern valencià i que finalment ha estat ara, amb el govern del botànic, quan va a fer-se realitat.

Per altra banda, ja s’ha obert el període de matricula de l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent per al curs 2017-2018. El procediment de preinscripció està accessible des de les pàgines web de les escoles oficials d’idiomes des del passat 3 de juliol i fins a les 23.59 hores del dia 16 de juliol de 2017. Per a preinscriure’s, l’alumnat ha de presentar la sol·licitud telemàticament a www.eoixativa.es , podent presentar-se una sol·licitud per idioma i escola, per a un màxim de tres idiomes.

S’anul·laran les sol·licituds de preinscripció d’un mateix idioma en cas de presentar-se sol·licituds per a més d’una escola oficial d’idiomes, aula adscrita o aulari o sol·licituds simultànies per a un curs i per a la prova de nivell. L’alumnat apte en convocatòria ordinària haurà de matricular-se els dies 12, 13, 14 i 18 de juliol en la Casa de Cultura d’Ontinyent agafant cita prèvia també a la web de l’EOI de Xàtiva.

El professorat que pertany al Pla Integral d’Aprenentatge de Llengües ha de consultar la seua convocatòria de matrícula a la mateixa web, on es publicarà la convocatòria per a matricular-se els primers convocats el dia 20 de juliol de 10:00 a 13:00 hores. Enguany els alumnes oficials que tenen pendent la convocatòria de setembre no hauran de fer cap tràmit ni reserva, tan sols acudir el dia i hora de la seua convocatòria extraordinària al Pou Clar. El dia 11 de setembre es matricularan els alumnes de setembre de 1r de A2, 1r de B1 i 1r de B2 del curs 2017-2018 en lloc i hora per confirmar encara. Els oficials de convocatòria de setembre de Proves de Certificació es matricularan a finals de setembre.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.