L’Iboga Summer Festival amplia els serveis amb millores en les instal•lacions

Entre elles, s’han disposat fonts d’aigua potable gratuïtes que hi ha repartides pel recinte, a més de 16 punts d’aigua potable per a la higiene diària i noves cabines wc amb personal de neteja les 24 hores.foto iboga plànol

La cinquena edició de l’Iboga a la platja de Tavernes de la Valldigna amplia els seus serveis, amb destacables millores en les instal·lacions.

El recinte compta amb una gran zona d’acampada amb ombra, places per a caravanes i furgonetes, aigua potable gratuïta, cafeteria, i una zona glamping. A més, enguany, s’ha millorat la instal·lació per a les necessitats i higiene diària, tant a la zona de concerts com en l’acampada. Als 16 punts d’aigua potable es sumen les noves cabines d’urinaris connectades a la xarxa general de clavegueram amb personal de neteja les 24 hores.

El servei de restauració també canvia respecte a edicions anteriors per tal d’oferir una àmplia selecció de menjars, també per a celíacs.

L’objectiu és garantir la qualitat en els seus serveis en un entorn que compta amb més de 4.000 metres de gespa. Tot amb un total de 20 tallers, activitats, espais alternatius, concerts i un desplegament visual que es duran a terme a partir del 26 de juliol.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.