Més de mil persones i un centenar d’empreses amb 800 ofertes de treball participaran en la Fira d’Ocupació

Més d’un miler de persones i un centenar d’empreses, que ofereixen 800 llocs de treball, han confirmat la seua participació en la Fira d’Ocupació que tindrà lloc aquest dimarts, 11 de juny, en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina. Aquest certamen, iniciativa de la Diputació i Cámara València, amb el suport del Fons Social Europeu, consta d’un programa de ponències i tallers, així com al voltant de 1.100 entrevistes de treball per a processos de selecció que es desenvoluparan al llarg de la jornada en una zona habilitada per a tal fi.

La Fira de l’Ocupació serà inaugurada pel president de la Diputació, Toni Gaspar, el president de Cámara València, José Vicente Morata, i la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de la ciutat, Sandra Gómez.

Entre els ponents, destaca l’escriptor, conferenciant i ex esportista professional als EUA, Javier Iriondo, qui pronunciarà una conferència sobre fortalesa mental i lideratge personal. A més, experts i consultors impartiran tallers pràctics sobre mitjans per a trobar treball, entrevistes en processos de selecció, com crear una marca personal o quin tipus de competències digitals busquen les empreses per a definir el perfil dels seus candidats.

Aquest certamen té com a objectiu activar i incentivar la creació d’ocupació convertint-se en punt de trobada entre el teixit empresarial local, les persones desocupades i, especialment, els joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en què participa la Cámara.

Informació i programa de l’esdeveniment:

http://www.feriaempleovalencia.com/home-valencia/

NOTA ALS MITJANS

Dia: Dimarts, 11 de juny de 2019

Lloc: Complex Esportiu i Cultural La Petxina, Passeig de la Petxina, 42. 46008 València.

Hora: 09.00 hores.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.