Millores en diferents puns d’Aiacor

Reparació del mur perimetral del edifici antigues escoles d'Aiacor.
El departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Canals ha reparat el mur perimetral de l’edifici de les antigues escoles d’Aiacor que a causa del temps i les humitats es trobava en mal estat.
 

Per a realitzar estes millores, s’ha hagut de picar manualment tot el revestiment per a eliminar totes les capes dels antics recobriments, posteriorment s’ha aplicat un revoque de morter deshumidificador, un esquerdejat hidròfug per a després aplicarli una capa de pintura antihumitat.

Repintat de les voreres i zones d'aparcament.

S'han pintat les voreres en color groc en la plaça Juan Carlos I i es continuarà amb totes la carrers de la pedanía. S'han repintat les linees blanques que delimiten els espais en la zona de parquing en la plaça Sant Jaume.

 

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.