Música, cine i turisme aquest cap de setmana a L’Olleria

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol, L’Olleria ha acollit diverses activitats culturals, d’oci i turístiques, organitzades per les regidories de cultura i turisme de l’Ajuntament, amb la finalitat de fer d’aquest atípic estiu, el més divertit possible i donar a conéixer el fantàstic patrimoni amb què conta el municipi.

El divendres va donar inici l’autocine d’estiu de L’Olleria amb la projecció de la pel·lícula “La Vida es Bella”, una iniciativa organitzada pel consistori, per a totes les nits de divendres del mes de juliol a les 22:30h, de forma gratuïta i que va atraure desenes de veïns i veïnes del municipi fins al solar del Camí Tapets per gaudir d’una fantàstica nit d’estiu a l’aire lliure. Aquest divendres 10 de juliol la pel·lícula escollida serà “Tadeo Jones II”.

El dissabte va arribar el moment de realitzar la primera ruta turística de L’Olleria, organitzada per la Regidoria de Turisme del municipi, per a donar a conéixer els monuments, edificis i carrers que ofereix el municipi i que va comptar amb un gran èxit de participació.

La segona i tercera ruta turística es realitzaran el pròxim 18 de juliol i 1 d’agost.

Més informació i reserves al 962200866.

I per a finalitzar aquest primer cap de setmana de juliol a L’Olleria, el dissabte a les 23h la Casa Santonja va acollir el concert de música, dansa i amor dut a terme pel grup de cambra, Harmonia del Parnàs i que va fer gaudir a tots els assistents d’una fantàstica nit d’estiu a l’aire lliure.

El proper concert a la Casa Santonja de L’Olleria tindrà lloc el dissabte 11 de juliol a les 23h de la mà del grup Apostoflant Trío i de la seua percussió confinada.

No teu pots perdre! Viu l’estiu a L’Olleria!

Font: Ajuntament de l’Ollería

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.