Nou reglament del Consell Agrari local de Canals

Des de la Regidoria d’Agricultura, s’ha procedit a la modificació del Reglament existent del Consell Agrari degut a la seua antiguitat (la seua creació fou el 26 d’abril de 1989) i a la necessitat d’actualització per a adaptar-lo a la nova legislació valenciana.

És necessari destacar l’article tercer, que es trobava obsolet en la seua totalitat, així com la seua adequació a l’objectiu d’aconseguir la paritat dels seus components en els diferents mecanismes democràtics.

Aquest òrgan és important per les funcions consultives, de col·laboració  i d’assessorament al Ple i al govern en cada moment i profunditza en la necessitat d’aproximar la visió del món rural a les institucions públiques, i més en aquests moments de precarietat i d’abandonament del camp valencià.

Vivim un moment on el camí a seguir, a més, és la sostenibilitat agroecològica, la innovació i la tecnologia; senyes necessàries per al desenrotllament de l’agricultura valenciana. Per tant, les organitzacions professionals agràries i els sindicats més representatius de la Comunitat Valenciana són clau per a aproximar aquestes qüestions al nostre cas concret, tenint, doncs, una resposta més ferma i professional.

Cal remarcar la llavor que ha portat a terme el Consell Agrari fins aquests moments i la tasca presa per la Regidoria de Transparència per accelerar la presentació i exposició d’aquest reglament.

La proposta aprovada pel Ple es troba a disposició de la ciutadania, que té la possibilitat de fer qualsevol reclamació o suggeriment respecte al Reglament a través de la web municipal accedint a la següent URL

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.