Ontinyent, l’Olleria i Bocairent avancen en l’aliança per impulsar la indústria local 

Els alcaldes d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’Olleria, Ramón Vidal, i Bocairent, Xavier Molina, es reunien aquest dimarts 17 de desembre amb la finalitat d’avançar en el projecte de creació d’una aliança per impulsar la indústria en aquests municipis. Concretament en aquesta reunió es va tractar d’aprofundir en les possibilitats d’aquesta aliança i es van posar en comú projectes per potenciar la innovació i modernització, a més van intercanviar experiències i van defensar interessos comuns davant administracions superiors.

L’aliança també integrarà altres agents socials com les associacions empresarials COEVAL, AEMO i industrials de Bocairent, i es planteja com una eina d’intercanvi d’experiències que puga coordinar polítiques de foment de l’ocupació, incentius fiscals a les empreses, o impuls a la formació especialitzada, entre altres.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que la importància de la indústria en l’economia local “ens ha animat a treballar en aspectes com la modernització dels polígons amb un pla municipal i també amb ajuda de l’IVACE; a fomentar la indústria amb incentius fiscals i ajudes per a la participació en fires o elaboració de catàlegs; i també a posar-nos en comú amb altres municipis, com ja hem fet amb el pla territorial amb Ibi i Alcoi i ara volem fer en l’àmbit de la nostra comarca amb l’Olleria i Bocairent”, manifestava.

L’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, coincidia en destacar la indústria com “un motor econòmic essencial per a l’Olleria, on l’ocupació industrial és molt important per a l’economia local. Per això apostarem sempre per donar suport a aquest sector, i dins d’això pensem que treballar conjuntament amb altres municipis de la comarca amb els que puguem tenir sinergies pot aportar-nos coses positives a tots”, apuntava.

Pel que fa a l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina destacava que “entenem que la unió fa la força per tal de plantejar plans de treball conjunts davant objectius comuns. Treballant units podrem encetar accions conjuntes de transformació empresarial que siguen interessants per als tres municipis, una línia d’acció que ja vam presentar als representants del sector industrial del nostre municipi, que també van veure l’interés i la conveniència de participar d’aquest tipus de projectes”, assenyalava.

ontinyent-olleria-bocairent-reunio-industrial-768x512

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.