Ontinyent retrà homenatge als herois de la COVID-19 i la DANA en el 9 d’octubre
L’acte d’enguany es trasllada a la Sala Gomis i adaptarà el seu format per potenciar la seguretat
10/09/2020

L’Ajuntament d’Ontinyent retrà homenatge als herois i heroïnes de la COVID-19 i la DANA al ple institucional de commemoració del 9 d’Octubre. La 1ª tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, ha explicat que “a l’últim any hem hagut de fer front a les conseqüències de la DANA i a la pandèmia que encara estem vivint. Dues situacions tan extraordinàries davant les quals ha hagut gent que ha reaccionat extraordinàriament en benefici de la ciutadania, gent que pensem que es mereixen més que ningú ser protagonistes enguany d’un homenatge que volem centrar en ells i elles, perquè s’ho mereixen”, manifestava.

Així, tal com exposarà l’Alcalde Jorge Rodríguez a la Junta de Portaveus prèvia al 9 d’octubre on s’aborda el contingut de l’acte, l’homenatge d’enguany serà per als herois i heroïnes de la COVID-19 i la DANA representants en el personal de la Policia Local, Policia Nacional, Protecció Civil, Bombers i Departament Municipal de Serveis Socials, “que van actuar des del primer moment en què van sorgir estes situacions i han treballat i continuen treballant en primera línia perquè Ontinyent supere estos dos moments històrics de la millor manera possible”, explicava Natàlia Enguix.

L’acte d’enguany presentarà altres novetats com són el trasllat del Ple Institucional a la Sala Gomis, amb aforament limitat, distància física interpersonal i amb especials mesures de seguretat i control d’accessos. Igualment, no es farà la processó cívica ni les exhibicions de música i balls tradicionals que acompanyaven a la celebració de la festa dels valencians als últims anys a la Plaça Major d’Ontinyent. Tot i això, s’estan preparant activitats al llarg de la jornada amb associacions locals com La Colla, El Regall o el Grup de Danses d’Ontinyent.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.