Pilota valenciana campionat provicial dels jecv modalitat “raspall”

20140407_183811640

L’equip de “RASPALL” categoria cadet de Canals “LEÑAS PARRA” ha aconseguit el passe a la final després de derrotar a l’equip d’Alcantera/ Carcel, amb un resultat de 25 per 10.
La partida es tènia que haver jugat dissabte passat dia 5 d’Abril en Polinyà Del Xúquer, però dos components de l’equip de Canals es trobaven en el viatge de fi de curs així que vam haver de demanar permís a la federació de pilota valenciana i amb el consentiment de l’altre equip acordem jugar-la hui dilluns 7 d’abril, això si no hi ha hagut seu neutral i la partida l’hem hagut de jugar en el seu trinquet.
Però inclús així els nostres no s’han tret i han realitzat una molt bona partida, començant molt igualats guanyant cada equip el seu servici, després han aconseguit trencar-ho els dos equips per a igualar a 10 tantos, potser el moment més emocionant de la partida, i ha sigut a partir d’ací quan els nostres potser amb mes tremp i coratge han encadenat eixe bon joc que els ha permès emportar-se la victòria.
Dissabte que ve en Genovés es jugaren les quatre finals corresponents al campionat provincial, amb les categories benjamins, alevins, infantils i cadets.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.