En el nostre afany per la millora contínua de qualitat de les activitats de gestió integral enmarcades en els projectes ETCOTE, des d’aquesta entitat, tenim la visió de convertir-nos en un referent a nivell autonòmic per a la gestió de programes mixtos i projectes de formació en l’àmbit laboral, en línia amb la nostra missió que és aconseguir la satisfacció dels alumnes i alumnes, ajuntaments i societat en general a través de la correcta execució de les nostres tasques.

Els nostres valors principals són:

1.Experiència: Aportem la nostra experiència de més de 25 anys en el desenvolupament de tota mena de programes i iniciatives en matèria de formació per a l’ocupació.
2. Responsabilitat: Ser responsable és adquirir consciència de les decisions que es prenen durant la gestió dels programes. Aquesta responsabilitat és tant interna com externa: cap als propis treballadors, subcontractistes i cap als clients i l’entorn en general. A més, suposa el respecte de les normes i lleis que ens siguen aplicable, així com altres requisits que l’organització subscriga.
3. Innovació: La nostra Mancomunitat està disposada a adoptar canvis per a oferir als destinataris nous programes i projectes en matèria de formació per a l’ocupació.
4. Millora contínua. Estem en constant cerca d’oportunitats per a la millora contínua en matèria de la qualitat i en els nostres serveis.
5. Consulta i participació. Fer partícips als nostres directors/as, professors/as i administratius/as en els elements més rellevants del nostre sistema de gestió.

Font: Mancomunitat de la Costera la Canal

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.