PREMI BIENNAL DE PINTURA VILA DE CANALS 2016.

El passat dissabte 1 d’octubre es va concedir el premi Biennal de Pintura Vila de Canals 2016, el guanyador d’aquesta edició ha estat Jordi Gamón Blanch, de València, amb l’obra anomenada “Metathesiophobia” que el mateix autor defineix de la següent forma;
Metathesiophobia. Quin nom més estrany per una entrada, veritat??? Doncs aquest és el títol del nou quadre que acabe de fer…
La pintura segueix la línia formal traçada amb “L’espera”; figura, telèfon vintage (en aquest cas una preciosa Góndola roja) i taulell hidràulic. I en l’aspecte conceptual segueix el mateix camí que la majoria de la meua pintura des de “Misèries humanes”: …(la sèrie) ens parla de xicotets (o grans) defectes que he trobat en mi o en gent que he conegut, i que he extrapolat a una mena de carències socials que podem apreciar contínuament: “Les Misèries Humanes”.
Com sempre, no parlem d’interpretacions tancades, més aviat els elements són col·locats a mena de peces d’un puzle perquè cadascú el resolga a la seua manera, sempre condicionat per les seues experiències, handicaps, virtuts o, com en aquest cas, fòbies.”
La seua obra i la resta de les seleccionades pel jurat estaran exposades en la Casa de la Cultura “Ca Don José” a partir del proper diumenge 9 d’octubre a les 19 hores, que és quan està prevista la seua inauguració.

14568227_1300778996613610_8190815460155657951_n

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.