Presentació del grup de voluntaris que durant els mesos de juliol i agost de 2017 faran les tasques de vigilància forestal

L’Ajuntament de Canals va donar la benvinguda, el passat divendres, al grup de voluntaris mediambientals que durant els mesos de juliol i agost de 2017 faran les tasques de vigilància forestal. Aquest any són 20 les persones voluntàries que desenvoluparan activitats diverses amb la finalitat de vigilar i mantenir les diferents zones forestals del municipi. Als joves, se’ls va explicar les normes bàsiques de funcionament i procediment, així com orientacions de com actuar davant de possibles conats d’incendi. A més, se’ls va facilitar la indumentària habitual (samarretes i gorres) i les emissores per a estar constantment en contacte amb la resta d’unitats d’emergència.

En aquest sentit, el regidor de l’àrea va mostrar la seua satisfacció davant el nombre de persones que s’hi han inscrit per participar en aquest programa de voluntariat. Segons va assenyalar: “Molts d’ells són repetidors i gent jove, el que suposa que estem conscienciant i educant en la preservació de la natura”. Així mateix, Lluch va voler agrair-los que en època d’estiu, on tots volem anar de vacances, estiguen ací desenvolupant aquestes tasques”.

Un any més l’ajuntament, en representació de tota la població, vol agrair la col•laboració i participació de tot el voluntariat en aquest projecte, subvencionat gràcies a l’ajuda que atorga la Conselleria de Governació i Justícia, així com encoratjar totes i tots a formar-ne part.

Comentaris Facebook

One Response to "Presentació del grup de voluntaris que durant els mesos de juliol i agost de 2017 faran les tasques de vigilància forestal"

  1. Loli Cueva C  3 julio, 2017
    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.